Select your Top Menu from wp menus

Fiul ministrului Sănătății a fost agresat fizic si a ajuns la spital

Fiul ministrului Sănătății, Andrei Usatâi, a fost agresat fizic, ieri, de persoane necunoscute. Tânărul a fost transportat la spital, după ce a fost bătut lângă un centru comercial din capitală. Potrivit medicilor, pacientul s-a ales cu o comoție cerebrală și mai multe vânătăi. Acesta a fost internat în secția neurochirurgie cu comoție cerebrală și contuzia ochiului stâng și a unui rinichi. .

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Eugen Onică, oferă detalii despre atacul asupra fiului ministrului Sănătății, Andrei Usatâi, scrie union.md

Potrivit funcționarului de la MAI, atacatorii ar fi agresat-o și pe nora ministrului. Incidentul a avut loc în parcarea unui centru comercial din capitală.

”Victimele se deplasau regulamentar cu mașina, iar atacatorii le-au ieșit în față. Fiul ministrului le-a făcut observație celor doi indivizi după care a parcat mașina și a intrat în magazin. Când s-au întors, aceștia îi așteptau lângă automobil și le-au aplicat mai multe lovituri”, afirmă Onică.

Potrivit lui, din declarațiile victimelor a fost identificată mașina atacatorilor și  apoi a fost stabilită și identitatea acestora.

”Cei doi au fost dați în căutare, fiind cercetați pentru huliganism. Suspecții, în vârstă de 35 și respectiv 31 de ani sunt originari din raioanele Hâncești și Călărași”, mai spune Onică.

sursa: union.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fiul-ministrului-sanatatii-a-fost-agresat-fizic-si-a-ajuns-la-spital/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19