Select your Top Menu from wp menus

Fiscul va lua ‘la carandas’ electronic tranzactiile de peste 100 mii lei

Cu începere de la 1 iulie 2012, Fisc-ul va lansa un registru electronic al facturilor fiscale unde fiecare agent economic va trebui să plaseze, obligatoriu, informaţiile privind efectuarea tranzacţiilor ce depăşesc 100 mii de lei, transmite MOLDPRES.
Nicolae Platon, şeful Inspectoratului Fiscal Principal de Stat (IFPS), a menţionat, astăzi, la o conferinţă de presă, că acest fapt va permite depistarea firmelor fantomă, în acest sens urmînd să fie creată şi o subdiviziune nouă în cadrul Fisc-ului care va monitoriza permanent informaţiile respective. În context, Platon a specificat că în anul curent organele fiscale vor reduce numărul controalelor totale la întreprinderi, dar le vor spori pe cele operative la contribuabilii care nu se vor conforma benevol legii.
Platon a mai anunţat că în acest an va fi iniţiată reorganizarea instituţională a Serviciului Fiscal, care prevede ca în următorii patru ani, din 25 de oficii teritoriale să rămînă doar opt oficii regionale.
sursa: moldpres.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fiscul-va-lua-lacarandas-electronic-tranzactile-de-peste-100-mii-lei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19