Select your Top Menu from wp menus

Fiscul muşcă mâna care îl hrăneşte. Un om de afaceri susţine că a fost muşcat de un funcţionar public

Un om de afaceri din Craiova susţine că a fost muşcat de mână de un funcţionar de la Finanţele Publice Dolj. „A acţionat ca un câine nebun”, spune bărbatul, care are chiar şi un certificat medico-legal.

Scandalul a avut loc la imobilul pe care omul de afaceri îl deţinuse în centrul Craiovei şi pe care trebuia să îl predea după ce fusese executat silit. El susţine că şeful Serviciului Executări Silite de la Finanţele Publice Dolj s-a enervat în momentul în care a cerut ca procesul verbal de predare-primire să fie semnat de toţi cei trei inspectori aflaţi la faţa locului.

„În momentul în care am cerut să fie semnat pe toate filele de inspectorii fiscali care semnau actul a devenit brusc agitat. Eu trăgeam aşa de hârtie, dă domnule să le semneze dânşii şi în momentul acela trăgând, le-a rupt şi m-a muşcat de mână”, a declarat Şerban Bică, omul de afaceri.

Omul susţine că a sunat imediat la 112, moment în care inspectorii, în număr de trei, au fugit. Şerban Bică a reclamat incidentul la Administraţia Financiară şi spune că este hotărât să facă plângere la poliţie.

„Am un traumatism în regiunea antebraţului. E ceva ce nu ţine de normal şi în niciun caz de codul de conduită al funcţionarului public”, susţine Şerban Bică.

Conducerea Finanţelor Publice Dolj a demarat o anchetă pentru a afla exact cum au decurs lucrurile între funcţionarul public şi omul de afaceri.

sursa: antena3.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fiscul-musca-mana-care-il-hraneste-un-om-de-afaceri-sustine-ca-a-fost-muscat-de-un-functionar-public/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19