Select your Top Menu from wp menus

Finanţele publice cântă romanţe. Tinerii dansează, dar – pe alte ritmuri. Emisiune

Acesta este genericul emisiunii Radio Orhei, produsa  in baza materialelor investigative realizate in raioanele  Orhei si Telenesti.

 Emisiunea isi propune sa atraga atentia la faptul  ca tineretul cu atat mai usor inclina spre ocupatii sterile si nocive ,  cu cat atentia autoritatilor APL fata de generatia tanara ramane a fi mai mult declarativa. Asta, si din  cauza finantarii precare, dar si a utilizarii discutabile a mijloacelor financiare care sunt alocate  pentru activitati de tineret.

Depanarea firului emisiunii incepe in anul 2011, spre finele caruia Consiliul Raional Orhei inca nu folosise in scopul destinat suma de 366.000 lei alocata  pentru anul  trecut Centrului de Resurse pentru Tineret din Orhei de catre Ministerul Finantelor .

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/finantele-publice-canta-romante-tinerii-danseaza-dar-pe-alte-ritmuri/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19