Select your Top Menu from wp menus

“Filmul lui Shor” despre furtul miliardului, a ajuns şi la TV. Pelicula este prezentată ca „investigaţie a jurnaliştilor ucraineni”

Un film despre furtul miliardului, realizat la comanda Partidului „Șor”,a fost anuntat  de canalul de televiziune TVC 21 ca investigaţie a jurnaliştilor portalului «Европейская правда» din Ucraina.

Jurnaliştii de la portalul Newsmaker din Moldova au constatat însă că este vorba , de fapt, despre deja cunoscutul film al Partidului „Șor” care, încă din toamna anului trecut,  organizează “prezentări închise” în regiunile Moldovei. Mai mult, site-ul «Европейская правда», unde filmul a fost plasat nu demult, s-a dovedit a fi o clonă a unei prestigioase publicaţii ucrainene.

Scandalosul film,  care  va fi rulat în această seară ca „premieră exclusivă”, urmează să apară la TVC21. Spectatorii,  care anterior au vizionat pelicula, reușind să intre la prezentările închise, cunosc deja că în pretinsa investigație jurnalistică furtul miliardului este pus pe seama ex-premierului Vlad Filat si a  oamenilor de afaceri Veaceslav Platon şi Viorel Țopa.

În același timp, Ilan Shor este prezentat ca o victimă nevinovată, iar despre suma de un milliard de dolari se spune că e o cifra luată din pod.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/filmul-lui-shor-despre-furtul-miliardului-a-ajuns-si-la-tv-pelicula-este-prezentata-ca-investigatie-a-jurnalistilor-ucraineni/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19