Select your Top Menu from wp menus

Filip Kirkorov, tată pentru a doua oară.

Interpretul Filip Kirkorov, supranumit „regele pop” din Rusia, a devenit tată pentru a doua oară. Vedeta a făcut public marele eveniment în timpul unui concert susţinut vineri la Sofia, Bulgaria. El și-a anunțat fanii că are un fiu, potrivit portalului lifenews.ru.

Deocamdată nu se cunosc prea multe despre mama copilului. Băiețelul s-a născut cu o greutate de patru kilograme și 200 de grame și măsoară 58 de centimetri. Kirkorov nu știe încă ce nume îi va pune micuțului.

Anul trecut, în noiembrie, „regele pop” a anunțat că are o fetiță, pe care a numit-o Victoria, în cinstea mamei sale. Copila a fost adusă pe lume în SUA de o mamă surogat.
sursa:adevarul.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/filip-kirkorov-tata-pentru-a-doua-oara/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19