Select your Top Menu from wp menus

Filat:Incalcarile de la BAC au fost facute in complicitate cu Ministerul Educatiei!

Incalcarile de la bacalaureat au fost facute in complicitate cu Ministerul Educatiei. O spune premierul Vlad Filat, intr-un interviu pentru Europa Libera. Premierul se declara nemultumit de felul in care a decurs sesiunea de bacalaureat si spune ca ar putea urma decizii la nivel de guvern, sugerand ca ar fi vorba despre demiteri.
“Eu sunt foarte si foarte nemultumit, consider ca responsabilitatea este a celor care au avut în sarcina administrarea procesului si, desigur, urmeaza sa avem evaluarea finala si sa luam anumite decizii”, a spus Filat intr-un interviu pentru radio Europa Libera.

Declaratia premierului vine dupa ce ieri la emisiunea InProfunzime, ministrul educatiei, Mihail Sleahtitchi a declarat ca nu va fi o surpriza daca va fi demis.

De asemenea, dupa ce aseara Sleahtitchi a spus clar ca din 1 septembrie sa va studia Istoria Romanilor, Filat afirma ca acest lucru urmeaza inca sa fie discutat.
sursa:inprofunzime.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/filatincalcarile-de-la-bac-au-fost-facute-in-complicitate-cu-ministerul-educatiei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19