Select your Top Menu from wp menus

Filat: Trebuie să se depună eforturi ca Banca de Economii să aibă un viitor

Guvernul nu are încă o soluţie concretă privind redresarea situaţiei de la Banca de Economii. Declaraţia aparţine premierului Vlad Filat, care a spus în cadrul audierilor în Parlament că instituţiile trebuie să depună eforturi ca banca să aibă un viitor şi că poate discuţiile de astăzi din Parlament vor contribui la redresarea Băncii de Economii.
”Să nu anticipăm lucrurile şi să nu creăm mai multă agitaţie înainte de timp. Când va veni momentul să prezentăm aceste cifre, atunci vom face acest lucru”, a spus Vlad Filat.

Filat a mai spus că atunci când va fi finalizat proiectul de soluţionare în cazul BEM, acesta va fi prezentat.

Totodată, premierul a lăsat să se înțeleagă că nu va demisiona, în cazul în care situaţia de la Banca de Economii nu va fi redresată.

Premierul Vlad Filat a fost audiat în Parlament cu referire la situația de la Banca de Economii. Filat a fost invitat în calitate de președinte al Comitetului Național de Stabilitate Financiară, la solicitarea liderului PL, Mihai Ghimpu.

sursa: trm.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/filat-trebuie-sa-se-depuna-eforturi-ca-banca-de-economii-sa-aiba-un-viitor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19