Select your Top Menu from wp menus

Filat sugerează că i se pregăteşte un dosar penal pentru a fi suspendat din funcţia de Premier-interimar VIDEO

Filat sugerează că i se pregăteşte un dosar penal pentru a fi suspendat din funcţia de Premier-interimar. Declaraţiile au fost făcute după şedinţa Guvernului de marţi, 5 martie . Totuşi premierul spune ca astfel de scenarii nu vor acea sorţi de izbaândă. Referitor la declaraţiile lui Mihai Ghimpu că acesta va cere demiterea lui Nicolae Timofti, Filat a menţionat că aceastea reprezintă reptezintă un atentat nu doar asupra Preşedintelui, dar şi asupta sistemului clădit timp de 21 de ani.
El a mai spus că s-a întâlnit în această după-amiază s-a întalnit cu Timofti şi a discutat cu el despre situaţia creată.
Vlad Filat a mai spus ca cei care au votat astăzi pentru demiterea Guvernului se fac responsabili pentru eventualele alegeri parlamentare anticipate.
Acesta a menţionat că nu a dat curs invitaţiei de astăzi lui Marian Lupu deoarece aceasta nu era rezonabilă şi pentru că a auzit de ea, la fel ca şi despre precedenta invitaţie de acest fel, din presă.
Totodată Filat a spus că singura condiţie a PLDM pentru negocierile de formare a unui nou Guvern este să nu i se impună condiţii.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/filat-sugereaza-ca-i-se-pregateste-un-dosar-penal-pentru-a-fi-suspendat-din-functia-de-premier-interimar-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19