Select your Top Menu from wp menus

Filat, Ghimpu, Lupu, Plahotniuc şi Timofti ÎMPREUNĂ de 8 martie!

Deşi în viaţa reală liderii politici din republică nu prea au ochi să se vadă unii pe alţii, de ziua internaţională a femeiei aceştia au fost “surprinşi” într-o fotografie comună.
La bustul gol, care evidenţiază corpuri bine lucrate şi cu buchete de flori aceştia felicită toate doamnele şi domnişoarele cu ocazie zilei de 8 martie.
Din păcate fotografia este un fals amuzant lucrat în photoshop de internauţi, chipurile politicienilor fiind preluate din alte poze.
FELICITARE 8 MARTIE

Cu ocazia sărbătorii de astăzi Radio Orhei aduce felicitări pentru toate Doamnele şi Domnişoarele. Să rămâneţi toate veşnic frumoase, senzuale, cu scântei în priviri, zâmbet pe buze, purtătoare în suflet de primăvară şi cu drăcuşori drăgălaşi în capete care vă fac atât de unice şi irepetabile!


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/filat-ghimpu-lupu-plahotniuc-si-timofti-impreuna-de-8-martie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19