Select your Top Menu from wp menus

Fiica regretatei Whitney Houston și-a tăiat venele

Bobbi Kristina, fiica de 19 ani a cântăreţei Whitney Houston, decedată pe 11 februarie, în urma unei supradoze de antidepresive, a încercat să se sinucidă, tăindu-şi venele, a informat, ieri, presa americană.

Temerile rudelor lui Whitney Houston în ceea ce ce o priveşte pe fiica acesteia, Bobbi Kristina, par să se adeverească. În afara faptului că tânăra are probleme cu drogurile, Bobbi a încercat, zilele trecute, să-şi ia viaţa. Motivul? Conform presei americane, fata a fost certată de bunica ei pentru că se iubeşte cu fratele vitreg, un tânăr ce urma să fie adoptat de Whitney Houston.

Whitney Houston a început să aibă grijă de Nick Gordon în urmă cu 10 ani, când mama lui nu-şi mai permitea să îl crească. Tânărul de 22 de ani a locuit de atunci cu celebra artistă şi cu fiica ei, Bobbi, în Atlanta, Georgia, însă nu a fost adoptat oficial de Whitney. Cu toate acestea, cântăreaţa se referea la el ca fiind fiul ei şi fratele lui Bobbi.
sursa:  libertatea.ro

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fiica-lui-regretatei-whitney-houston-si-a-taiat-venele/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19