Select your Top Menu from wp menus

Fiica lui Băsescu, Eba, se mărită peste trei luni !

 Traian Băsescu va deveni, pentru a doua oară, socru mic, în această toamnă.Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu se află în febra pregătirilor de nuntă, care va avea loc în septembrie. Verighetele au fost cumpărate deja de la Paris, capitala modei, şi tot de acolo îşi va lua EBA şi rochia de mireasă.

După o relaţie cu năbădăi de trei ani cu Bogdan Ionescu, în care a existat şi o despărţire de câteva luni, Elena a acceptat cererea acestuia în căsătorie, visând la o nuntă ca-n poveşti. Cei doi îndrăgostiţi şi-au achiziţionat deja verighetele, care sunt din aur alb şi cu diamante, iar pe interior este gravat un mesaj de dragoste. EBA şi Syda s-au arătat interesaţi să facă nunta la Clubul Diplomaţilor, din Capitală sau la luxosul Palat Ştirbey, de la Buftea. Programul artistic va fi susţinut atât de vedete din România cât şi de un invitat special din străinătate, scrie libertatea.ro.

Elena a pus deja ochii pe câteva modele de rochii de mireasă, albe, cu trenă, lucrate manual, de la mari case de modă din străinătate, pentru care ar plăti chiar şi 10.000 de euro. În schimb, Bogdan va îmbrăca un costum făcut pe comandă la un brand de lux, contra sumei de 3.000 de euro.

 Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fiica-lui-basescu-eba-se-marita-peste-trei-luni/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19