Select your Top Menu from wp menus

Fiecare al patrulea moldovean se consideră sărac.

Fiecare al doilea moldovean consideră că are o situaţie economică foarte slabă. Potrivit datelor „Barometrului Opiniei Publice” din luna mai a acestui an, aproximativ 56 la sută din populaţie este nemulţumită de situaţia economică din ţară. Mai mult, fiecare al patrulea moldovean se consideră sărac.

Numai 18 la sută dintre persoanele chestionate sunt de părere că situaţia economică a Moldovei s-a îmbunătăţit. 37 la sută consideră că nimic nu s-a schimbat în comparaţie cu anii trecuţi, iar 40 la sută spun că situaţia economică s-a înrăutăţit.

Potrivit directorului Institutului de Politici Publice, Arcadie Barbăroşie, ponderea celor care cred că situaţia s-a agravat este în creştere cu 8%, faţă de datele barometrului din noiembrie 2010.

În ce priveşte securitatea economică, datele sondajului arată că ea continuă să fie o problemă principală pentru Moldova.

Numai 1% dintre moldovenii intervievaţi declară că au un trai decent fără probleme. 64 la sută au spus că lucrurile stau prost la acest capitol şi că veniturile acumulate le ajung doar pentru strictul necesar, iar fiecare al treilea moldovean s-a declarat foarte sărac.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fiecare-al-patrulea-moldovean-se-considera-sarac/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19