Select your Top Menu from wp menus

Fetiţa adusă pe lume de femeia din Hulboaca, care a murit la naştere, este bine

Copilul care a venit pe lume la Hulboaca, în împrejurări tragice, la sfârşitul săptămânii trecute, este în stare bună. Fetiţa are o greutate normală, de 3 kilograme 400 de grame şi se afla în grijă medicilor de la Spitalul raional Orhei. Mai multe media au relatat în aceste zile despre circumstanţele nefericite în care pruncul a fost adus pe lume. Abia născută, fetiţa, ca şi fraţii şi surorile ei mai mari, a rămas orfană de un părinte. Mama copiilor nu a suravietuit naşterii, care a avut loc în condiţii improprii, când femeia se afla singură, la marginea satului. Femeia, în vârstă de 37 de ani, era casnică şi a mers sâmbătă seara să rupă iarba pentru animale. Corpul neînsufleţit al acesteia a fost găsit de capul familiei, care a căutat-o toată noaptea. Bărbatul a găsit-o abia duminică dimineaţa, zăcând fără mişcare lângă o casă părăsita, iar alături se afla fetiţa nou născută.
Defuncta, împreună cu soţul ei, în vârstă de 43 de ani, creşteau 7 copii. Mediicii i-ar fi recomandat femeii să nu rişte cu o nouă sarcină şi, fiind gravidă cu cel de-al 8-lea copil, aceasta ar fi evitat să meargă la doctori.
Se presupune că femeia, pe corpul căreia nu au fost găsite semne de moarte violentă, a decedat de la o hemoragie puternică. Cauza exactă a decesuui va fi stabilta de medicul legist.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fetita-adusa-pe-lume-de-femeia-din-hulboaca-care-a-murit-la-nastere-este-bine/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19