Select your Top Menu from wp menus

Fermierii sunt indignați de reacția ministerului economiei și cer demisia lui Valeriu Lazăr

Organizațiile de fermieri au organizat marți, 3 iunie, o conferință de presă în cadrul căreia au menționat că fermierii sunt nevoiți să vină cu o reacție la declarațiile ministrului Economiei, care și-a exprimat îndoieli în legătură cu faptul că „participanții la protestele de săptămâna trecută din Piața Marii Adunări Naționale ar fi fost agricultor. Declaraţia a fost făcută de Vicedirectorul Federației Naționale a Agricultorilor „AGROinform”, Iurie Hurmuzachi, în cadrul unei conferințe de presă la agenţia „INFOTAG”.
Directorul executiv al Fedrației Naționale a Fermierilor, Valeriu Mîrzenco, a calificat punctul de vedere al ministrului Economiei ca unul ieftin, prin care s-a încercat ca opinia publică să fie dusă în eroare.
Potrivit lui Mîrzenco, la proteste au ieșit fermierii din teritoriu, care nu mai pot tolera umilința la care sunt supuși din partea autorităților. El a evidențiat caracterul apolitic al organizațiilor de fermieri, însă a precizat că acest lucru nu înseamnă că fermierii trebuie să tolereze atitudinea iresponsabilă din partea autorităților.
El a anunțat că săptămână trecută, după reacția lui Valeriu Lazăr, asociațiile de fermieri au semnat o declarație pe care au prezentat-o președintelui Nicolae Timofti, prin care cer demisia ministrului Economiei.

sursa: agroinform.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fermierii-sunt-indignati-de-reactia-ministerului-economiei-si-cer-demisia-lui-valeriu-lazar/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19