Select your Top Menu from wp menus

Fenomenul meteo care a băgat groaza în oameni: s-a întunecat în mijlocul zilei.

Locuitorii dintr-un orăşel texan au trecut prin spaima vieţii lor după ce au fost martorii unui fenomen meteo neaşteptat. Din cauza secetei, furtunile de nisip au lovit cu putere, transformând ziua în noapte, pentru câteva ore.

Vântul sufla cu o putere uluitoare, iar praful adus a acoperit absolut tot: case, maşini, vegetaţie. Meteorologii anunţă că aceste furtuni se vor intensifica din cauza secetei care a fost accentuată de La Nina, un fenomen meteo care determină anumite schimbări în apele oceanului Pacific.

Numai în America Latină seceta a provocat pagube materiale de peste 9 miliarde de dolari, iar prognoza pentru această iarnă nu este prea blândă: temperaturile vor fi scăzute, iar precipitaţiile vor fi sărace.

sunrsa:antena3.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fenomenul-meteo-care-a-bagat-groaza-in-oameni-s-a-intunecat-in-mijlocul-zilei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19