Select your Top Menu from wp menus

Fenomen exceptional: A nins in desertul Sahara! VIDEO

Zapada in desert? Greu de imaginat, dar acest lucru s-a intamplat in Sahara, in aceasta saptamana.

Imaginile au fost filmate in Algeria, unde frigul inregistrat timp de 24 de ore, dar si umiditatea extrem de ridicata, au facut ca in loc de ploaie locuitorii sa se bucure de zapada.

Oamenii spun ca zapada este o adevarata binecuvantare pentru ca ucide parazitii de pe palmieri, informeaza News.com.

Desi luati prin surprindere, soferii s-au adaptat repede la conditiile meteo, asa ca traficul rutier nu a fost afectat, informeaza si televiziunea algeriana.

Meteorologii spun ca fenomenul inregistrat este exceptional, dar anunta ca vremea se va incalzi in curand. Peisajul mirific a creat un decor suprarealist: dunele de nisip sunt acoperite de zapada, iar localnicii se bucura de cadoul neasteptat oferit de natura.

sursa: ziare.com


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fenomen-exceptional-a-nins-in-desertul-sahara-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19