Select your Top Menu from wp menus

Femeile au devenit mai inteligente ca barbatii

Cercetarile unui savant de renume mondial au demonstrat ca, pentru prima data in istorie, femeile sunt, oficial, mai inteligente decat barbatii. Sau, cel putin, obtin rezultate mai bune la testele IQ.
De obicei, femeile obtineau cu 5 puncte mai putin decat barbatii la testele IQ, insa acest lucru s-a schimbat in ultimul deceniu, sustine James Flynn, expert in testele IQ.
Explicatia poate fi urmatoarea: societatea moderna ofera tot mai multe provocari femeilor, care trebuie sa faca fata si carierei si familiei, astfel incat reusesc sa faca mai multe lucruri intr-un timp limitat.
Oricum, inteligenta oamenilor a crescut in ultimul secol, insa aceasta crestere este mai usor de remarcat la femei decat la barbati, pentru ca pana acum femeile erau discriminate si nu-si puteau valorifica potentialul.
Coeficientul de inteligenta nu este genetic si poate fi imbunatatit, sustine Flynn, potrivit Daily Mail.
In medie, IQ-ul creste cu 3 puncte in fiecare deceniu, iar diferenta fata de oamenii de acum 100 de ani este de 30 de puncte, sustine savantul.
Un alt test inedit vine sa sprijine afirmatiile lui. Un concurs online care s-a desfasurat in urma cu 2 ani si a durat 5 luni a demonstrat ca femeile sunt mai inteligente ca barbatii.
Ele au raspuns corect la 4.088.139 de intrebari, spre deosebire de partenerii lor, care au raspuns corect numai la 4.077.596 intrebari. In cadrul competitiei au fost lansate peste 15 milioane de intrebari.
sursa:stirileprotv.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/femeile-au-devenit-mai-inteligente-ca-barbatii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19