Select your Top Menu from wp menus

Femeie cu revolver, in autobusul Odesa-Chisinau

În noaptea spre vineri la o pasageră a microbuzului de pe ruta Odesa-Chişinău a fost depistat un revolver , nedeclarat organului vamal,.

În urma efectuării controlului detaliat al bagajului unei cetăţene a Republicii Moldova a fost depistat un revolver de model „Ekol Viper” .

Arma a fost reţinută în vederea confiscării şi transmisă după competenţă organelor abilitate cu dreptul de aplicare a prevederilor legii.

Este al 12-lea caz din ultimii doi ani de reţinere la vamă a armelor pneumatice sau de foc şi a muniţiilor, introducerea cărora pe teritoriul Republicii Moldova este interzisă pentru persoanele fizice.

sursa: newsmoldova.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/femeie-cu-revolver-in-autobusul-odesa-chisinau/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19