Select your Top Menu from wp menus

FELICITĂRI SOMNOROŞILOR! Ziua Internaţională a Somnului, sărbătorită în acest an pe 15 martie VIDEO

Ziua Internaţională a Somnului este sărbătorită în acest an pe 15 martie, iar motto-ul evenimentului este „un somn bun, o îmbătrânire sănătoasă”.
Ziua Internaţională a Somnului este sărbătorită începând din 2008 în cea de-a treia zi de vineri din luna martie. Evenimentul este o celebrare a somnului şi un apel la acţiune în ceea ce priveşte problemele legate de somn, în domenii ca medicina, educaţia, aspectele sociale şi şofatul.

Evenimentul este organizat de Comitetul pentru Ziua Internaţională a Somnului din cadrul Asociaţiei Medicinei pentru Somn şi are ca scop diminuarea problemelor pe care societatea le are în legătură cu somnul, printr-o prevenire mai bună a tulburărilor de somn.

sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/felicitari-somnorosilor-ziua-internationala-a-somnului-sarbatorita-in-acest-an-pe-15-martie-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19