Select your Top Menu from wp menus

FC MilsamiOrhei : FC Seriff Tiraspol – 1:2, in deplasare

FC Milsami Orhei a pierdut cu scorul de 2 la 1 meciul disputat contra FC Seriff Tiraspol. Partida din carul etapei a  20-cea , s-a disputat la complexul sportive Sheriff din Tiraspol.

Cele 2 goluri au fost incasate  de Milsami in mai putin de  10  minute .Prima data  poarata orheienilor a fost  perforta in minutul 20 de  Luvannor, iar in minutul 28 Benjamin Balima i-a pedepsit pe cei de la Milsami pentru comportament nesportiv  inscriind dintr-o lovitura de penlty.

Totusi,  Milsami a reusit sa incrie si golul de  onoare  chiar pe ultima suta de metri a partidei. In prelungirile minutului 90 portarul Sheriffului  s-a dovedit a fi neputincios in fata lui Traore.
In urma  acestei infrangeri Mislami a ramas cu 28 de puncte in Divizia Nationala si a cazut pe locul 5, asta deoarece Iskra Stal a trecut cu  1 la 0 de  FC Nistru si a ocupat locul patru, acumuland 31 de puncte.

Urmatorul meci Milsami il va disputa  contra campioanei en-titre FC Dacia Chisinau. Potrivit agendei etapei a 21-a din Diviza Nationala, partida de  sambata 21 martie este programata sa se desfasoare  pe terenul complexului sportiv raional Orhei.