Select your Top Menu from wp menus

FC Milsami Orhei a urcat 30 de poziţii în clasamentul mondial al cluburiulor

FC Milsami Orhei a urcat 30 de poziţii în clasamentul mondial al cluburiulor.
Toate cele 4 echipe moldoveneşti au urcat în clasamentul Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS).
Milsami a înregistrat cea mai mare avansare de 30 de locuri de pe 386 pe 356.
Cu 67,5 puncte echipa care reprezintă Orheiul este la egalitate cu RAJA Casablanca, Club Deportivo Cuenca, Club Atlético Monarcas Morelia, Daegu FC.
Campioana Moldovei, Sheriff Tiraspol, a urcat 6 poziţii şi ocupă locul 130, cu 108,5 de puncte, fiind formaţia moldovenească cea mai bine clasată în această ierarhie.
O altă echipă moldovenească din clasament este Dacia, care a urcat de pe 156 pe locul 146 cu 102 puncte.

Zimbru a urcat o treaptă, de pe locul 272 pe locul 271 şi are 78 puncte.Clasamentul mondial este condus de Barcelona din Spania, fiind urmată de Chelsea din Anglia. Podiumul este încheiat de Boca Juniors din Argentina.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fc-milsami-orhei-a-urcat-30-de-pozitii-in-clasamentul-mondial-al-cluburiulor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19