Select your Top Menu from wp menus

FC Milsami Orhei a semnat cu un marocan de 21 de ani

FC Milsami Orhei a semnat un contract cu fundaşul marocan Adil Rhaili. Fotbalistul are 21 de ani şi s-a aflat în probe la echipă din luna ianuarie. Acesta s-a născut la la 25 aprilie, 1991 în Maroc şi a evoluat pentru selecţionata U-21.
Aceasta este a treia achiziţie a formaţiei înainte de reluarea Campionatului. La începutul lunii februarie echipa a semnat contracte cu românul Petru Leucă şi nigerianul Ovye Monday.
Sâmbătă , 23 februarie, FC Milsami Orhei va disputa un meci amical cu CS Sporting Suceava, echipă plasată pe locul 5 în liga a treia valorică din România.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fc-milsami-orhei-a-semnat-cu-un-marocan-de-21-de-ani/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19