Select your Top Menu from wp menus

FC Milsami Orhei a pierdut de la FC Tiraspol

FC Milsami Orhei a piedut astăzi meciul disputat la Tiraspol contra echipei din localitate. Orheienii au incasat 2 goluri şi nu au marcat nici unul în partida din etapa XXVIII. Pentru tiraspoleni au înscris Grosu 9′ si .Paye 56′.
Meciul conta destul de mult în lupta pentru locul 3 în DN, loc care garanează evoluţia în competiţiile fotbalistice europene. În urma înfrângerii de astăzi, FC Tiraspol care ocupă acest loc şi avea 2 puncte în plus faţă de Milsami, şi-a sporit avantajul la 5 puncte.
În celalat meci disputat astăzi FC Zimbru Chişinău a făcut instrucţie cu fotbaliştii de la Speranţa , partida încheindu-se cu 8-1 în favoarea FC Zimbru.
Anume cu Speranţa, care este codaşa clasamentului va juca Milsami peste o săptămână la Orhei. FC Tiraspol va juca cu ocupanta locului 5 în DN, FC Rapid.
Până la sfârşitul campionatului au rămas 3 etape cu cel mult 15 puncte posibile de acumulat.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fc-milsami-orhei-a-pierdut-de-la-fc-tiraspol/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19