Select your Top Menu from wp menus

FBI: Sute de mii de oameni ar putea rămâne fără internet din iulie

Peste jumătate de milion de computere din întreaga lume au fost infectate de un virus carele-ar putea lăsa pe data de 9 iulie fără internet.

Chiar dacă multe dintre victime nu știu, problema lor a început atunci când hackerii au activat o schemă online de advertising pentru a prelua controlul asupra a mai mult de 570.000 de computere din toata lumea, care opereaza pe sisteme Microsoft-Windows.

Dacă vrei să află dacă computerul tău este printre cele infectate, FBI te încurajează să acceseze site-ul partener pe probleme de securitate informatică www.dcwg.org, care te va informa dacă ești una dintre victime și cum poți rezolva problema.

Daca nu faci acest lucru, nu vei mai avea acces la internet începând cu data de 9 iulie 2012.

FBI susține că a încercat să anihileze grupul de hackeri, dar nu a reușit să strice planurile acestora.

sursa: union.md 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fbi-sute-de-mii-de-oameni-ar-putea-ramane-fara-internet-din-iulie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19