Select your Top Menu from wp menus

FAZ: Politicieni de toate culorile evită să se afişeze public alături de Ponta şi Antonescu

Cotidianul german Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) notează în ediția de luni despre noul eşec politic al premierului Ponta și anume mutarea congresului socialiştilor europeni de la Bucureşti la Bruxelles.

„Premierul Ponta a ajuns din nou la înghesuială după tentativa eşuată de a-l demite pe Băsescu. În decembrie vor avea loc alegeri parlamentare, iar USL se scufundă în sondaje. La sfârşitul săptămânii, Partidul Socialist European a decis să-şi mute congresul de la Bucureşti la Bruxelles. Politicieni de toate culorile evită să se afişeze public alături de Ponta şi Antonescu”, scrie cotidianul FAZ.

Organizarea congresului în România ar fi fost un bun prilej pentru Victor Ponta de a susţine că criticile la adresa regimului său sunt rezultatul „intrigilor lui Băsescu, pe care mult-urâtul preşedinte le-ar fi pus la cale, spre paguba României, împreună cu cancelarul Merkel, premierul ungar Victor Orban, comisarul european pentru Justiţie, Viviane Reding, Partidul Popular European şi o mână de ziarişti corupţi de la marile publicaţii europene”, mai scrie cotidianul.

Premierul Victor Ponta a declarat recent ca jurnalistul care a semnat articolul din FAZ, Karl Peter Schwarz, că este negru la suflet şi a sugerat că ar fi agent al fostei securităţi.

Jurnalistul i-a replicat oficialului român că n-a fost foarte explicit privind oamenii fostei securităţi infiltraţi în presa germană, care sunt negri la suflet.

sursa: b1.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/faz-politicieni-de-toate-culorile-evita-sa-se-afiseze-public-alaturi-de-ponta-si-antonescu/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19