Select your Top Menu from wp menus

Farsa cu final tragic: a scapat de ‘atacator’, dar nu de moarte. Video

O simplă farsă, în urma căreia o femeie trebuia să se speria, iar la final să râdă de momentul respectiv, a dus la moartea ei.

În filmuleţul de mai jos vedeţi o brunetă în ultimele clipe de viaţă. Ea intră în casă, liniştită, cu o plasă de cumpărături. Habar nu avea că un prieten îi joacă o farsă şi nici prin gând nu îi trecea că acelea aveau să fie ultimele clipe din viaţă.

Aşează plasele pe masă, se întoarce puţin şi-l vede pe bărbatul mascat, care juca rolul unui atacator. Speriată la maxim, femeia fuge disperată din casă, în încercarea de a scăpa…  Insa daca  farsa prietenului ei era de prost gust dar  aparent inofensivă, apoi soarta îi joacă o farsă fatală.

Femeia ţâşneşte în stradă, să scape de atacator si  este lovită în plin de o maşină.

sursa: libertatea.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/farsa-cu-final-tragic-a-scapat-de-atacator-dar-nu-de-moarte-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19