Select your Top Menu from wp menus

Farmaco a rămas fără lucrători.Toţi au fost trimişi in concediu

Șeful companiei locale producătoare de medicamente Farmaco a „pierdut” cheile de la secția de producție și laboratorul fabricii, când s-a trezit cu o comisie parlamentară la poartă, scrie Adevarul.
Peste 150 de angajați trimiși simultan în concediu, secții de producție închise și cheile de la secțiile de producție aparent „pierdute”. Acestea au fost concluziile comisiei parlamentare după vizita de la Farmaco, una dintre cele mai mari companii locale, producătoare de medicamente.
„Nu a fost cazul să insistăm atunci când directorul companiei a spus că nu are cheile de la linia de producție. Probabil că are ceva de ascuns. Vom aborda altfel Farmaco”, a precizat deputatul Gheorghe Brega, șeful Comisiei parlamentare de anchetă privind examinarea situației pe piața farmaceutică.

sursa:adevarul.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/farmaco-a-ramas-fara-lucratori-toti-au-fost-trimisi-in-concediu/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19