Select your Top Menu from wp menus

FC „Milsami, fără vreo victorie în cantonamentul din România

Deținătoarea Cupei Moldovei, Milsami, a disputat ultimul amical din cadrul stagiunii de pregătire pentru cupele europene și Divizia Națională.

Mislami a  remizat scor 1-1 cu  Gloria Bistrița. Ambele goluri au fost marcate în ultimele 10 minute.

Cornel Pedrescu a marcat pentru 1-0 în poarta orheienilor, iar elevii lui Cleșcenco au dat replica cu 2 minute înainte de fluierul final prin Guilerme.

Anterior, Milsami a mai jucat 3 partide amicale.În cantonamentul din Brașov, Milsami  a remizat scor 0-0 cu Concordia Chiajna și a suferit o înfrângere în fața Pandurilor din Târgu Jiu. La Chișinău „vulturii” au fost învinși cu  0-3, de către vice-campioana Moldovei, Dacia Chișinău.

Pe 8 iulie, Milsami și Sheriff se vor duela la Tiraspol pentru Supercupa Moldovei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fara-victorii-pentru-milsami-in-cantonamentul-din-romania/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19