Select your Top Menu from wp menus

Fără şedinţe de Parlament până la alegerile locale

Deputaţii au ajuns la înţelegerea de a nu se întruni în şedinţe plenare în următoarele 2 săptămâni, până la alegerile locale din 14 iunie.

Secretarul general al Parlamentului, Ala Popescu, a declarat pentru IPN că mulţi deputaţi se află în această perioadă în teritoriu, iar pentru permite tuturor să lucreze în condiţii egale s-a decis de a nu organiza şedinţe plenare în aceste 2 săptămâni.

Munca în legislativ nu încetează însă. Activitatea în comisii şi fracţiuni nu este întreruptă, a precizat secretarul general al Parlamentului.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/fara-sedinte-de-parlament-pana-la-alegerile-locale/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19