Select your Top Menu from wp menus

Fără cuvinte: Persoane cu dizabilităţi contribuie la lupta contra dictaturii lui Ianukovici FOTO

Persoane cu dizabilităţi contribuie la întărirea baricadelor de pe Maidan. În imagini se vede cum o persoană în scaun cu rotile adună zăpadă, care ulterior va fi încărcată în saci din care se ridică ziduri. Zeci de mii de oameni s-au adunat la această oră în centrul Kievului pentru a apăra democraţia şi Constituţia scriu mass-media din ţara vecină. În această seara deputaţii din opoziţie au adoptat decizia creării unui parlament alternativ şi structurilor de administraţie, dar şi de apărare alternativă.
Liderii opoziţiei s-au întâlnit astăzi cu Ianukovici şi anturajul său. După trei ore, aceştia au părăsit preşedenţia şi au anunţat că tratativele nu s-au soldat cu vreun rezultat.
Astăzi forţele de ordine au împuşcat cel puţin patru persoane în timpul confruntărilor cu protestatarii. Miliţienii au intervenit brutal inclusiv împuşcând în medici şi jurnalişti. Tot astăzi a fost găsit cadavrul unui activist al opoziţie răpit zilele trecute, acesta a fost torturat până la moarte. Mai mulţi experţi au declarat anterior că în Ucraina sunt extrem de activi reprezentanţi ai serviciilor speciale din Rusia care oferă servicii de „consultanţă” puterii de la Kiev.
Reprezentanţii UE au anunţat că vor începe controlul conturilor deputaţilor din Partidul Regiunilor deţinute de aceştia în străinătate.

PROTESTATAR KIEV