Select your Top Menu from wp menus

Familia cu trei copii din satul Noroceni TREBUIE ajutată

Cazul familiei din satul Noroceni, care a avut de suferit în urma unui incendiu produs duminică, 30 octombrie, atrage atenţie şi compasiune. Este vorba despre o familie cu trei copii minori care în prag de iarnă s-a lipsit de casă şi toate lucrurile necesare traiului. Ca şi părinţii, copiii nu mai au ce îmbrăca, şi nici rechizite scolare pentru a frecventa şcoală.

După ce Direcţia Situaţii Excepţionale Orhei ne-a transmis informaţia despre incendiul din satul Noroceni, în baza căreia a fost deja difuzată ştirea respectivă, s-a făcut evident  că această familie s-a pomenit  într-o situaţie extrem de grea şi are nevoie de ajutor.

Vezi: O familie din satul Noroceni, NENOROCITĂ de incendiu 

Astfel, am considerat drept binevenită iniţierea unei acţiuni de   colectare a hainelor şi altor lucruri, necesare în special celor trei copii minori.  Intenţia a fost susţinută de către conducerea Direcţiei SituatiiExceptionale Orhei, care este gata să deschidă un punct de colectare a ajutoarelor pentru familia din Noroceni.

Cu detalii privind organizarea colectei şi modul în care oamenii neindiferenti pot participa la această acţiune de caritate, vom reveni.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/familia-cu-trei-copii-din-satul-noroceni-trebuie-ajutata/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19