Select your Top Menu from wp menus

Falsă avocată riscă 6 ani de închisoare

Procuratura sectorului Buiucani a finalizat urmărirea penală pe un dosar în care învinuieşte o femeie din capitală de comiterea escrocheriei.

Din actul de învinuire întocmit de procurori reiese că, inculpata, în perioada de timp octombrie 2012 – august 2013, susţinând că deţine licenţa de avocat, însă, în realitate nu o avea, a încheiat cu mai multe persoane contracte de prestare a serviciilor juridice. Conform actelor, femeia urma să depună din numele clienţilor cereri şi să-i reprezinte în instanţele de judecată.

Afacerea ilegală a femeii a ieşit la suprafaţă atunci când clienţii acesteia au depistat că ea nu a întreprins nici o măsură în vederea soluţionării cazurilor lor. În total, inculpata a însuşit de la victime 17500 de lei.

Actualmente, inculpata, în vârstă de 33 de ani se află în arest la domiciliu.

Recent procurorii au finalizat urmărirea penală pe acest caz şi au expediat dosarul spre examinare instanţei de judecată.

Dacă va fi recunoscută culpabilă de cele incriminate, femeia riscă o pedeapsă de până la 6 ani închisoare.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/falsa-avocata-risca-6-ani-de-inchisoare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19