Select your Top Menu from wp menus

Făcătură rusească sau adevăr: în mai puţin de 2 ani devenim Federaţie cu regiunea transnitreană

Controversata agenţie rusească Regnum a publicat ieri copiile unor documente de soluţuionare conflictului transnistrean prin crearea unui stat comun între Republica Moldova şi regiunea transnistreană.

Agenţia susţine că a recepţionat documentele de la o adresă electronică moldovenească anonimă, fără a preciza însă poşta electronică şi modalitatea prin care a dedus ca aceasta ar fi deschisă în Republica Moldova.

Documentul scanat este întocmit pe blancheta oficială a reprezenzanţei irlandeze a OSCE şi este semnat de aşa-zisul ministru de externe al regiunii separatiste, Nina Ştanski.

Printre altele, documentul care este datat cu 12 iulie 2012 prevede că procesul de stabilire a statului Transnistriei în calitate de regiune cu statut special a Republicii Moldova va decurge în trei etape, fiecare cu o durată nu mai mare de şase luni.

De menţionat că recent, şeful agenţiei Regnum , Modest Kolerov,  a fost declarat persona-non grata în Letonia. Potrivit Ministerului de Externe din această ţară , Kolerov ar desfăşura activităţi contrare intereselor Letone şi care sunt îndreptate inclusiv contra intergrităţii teritoriale ale Letoniei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/facatura-ruseasca-sau-adevar-in-mai-putin-de-2-ani-devenim-federatie-cu-regiunea-transnitreana/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19