Select your Top Menu from wp menus

Expoziție cu peste 600 de câini de rasă la Moldexpo

În concurssul care se desfasoara astazi  participă câini de rasă aduși din 19 țări. O parte din banii strânși din acest eveniment vor fi orientați către construirea unui adăpost pentru câinii maidanezi din Chișinău.

Circa 600 de câini participă azi la un concurs de profil, în incinta Moldexpo, relevă TV7.md. Animalele de rasă sunt aduse din 19 țări, printre care Letonia, România, Rusia, Cipru, Muntenegru și Serbia.

Competiția chinologică face parte dintr-o serie de campionate naționale și internaționale, organizate de Uniunea Chinologică din Moldova.

O parte din banii strânși în cadrul acestei expoziții-concurs vor fi incluși într-un fond special pentru construcția unui adăpost pentru câinii maidanezi din Capitală.

sursa: adevarul.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/expozitie-cu-peste-600-de-caini-de-rasa-la-moldexpo/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19