Select your Top Menu from wp menus

EXPLOZII la Orhei. Patru munitii, dezamorsate in doua locuri

Doua explozii au rasunat astazi in imprejurimile Orheiului. Una –  la periferia orasului,  nu departe de IS Moldsuinhibrid si sectorul locativ Nistreana, iar a doua – nu departe de satul Seliste. In  ambele cazuri a fost vorba despre  cate doua proiectile de pe vremea celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Toate au fost dezamorsate  de catre genistii Armatei Nationale.

In   amiaza zilei in cartierul Nistreana a fost explodata o bomba de 81mm si un proiectil de 37 mm. Aceste doua obiecte periculoase au fost depistate in ajun, intamplator,  de o persoana, la distanta de vreo 300 metri departare de casele de locuit.

Putin mai tarziu au fost dezamorsate alte doua explozibile gasite in padurea din apropierea satului Seliste. Un proiectil de artilerie de 122 mm si un obuz de tanc de 76 mm au fost descoperite in seara zilei de marti de catre localnicii care strang din padure leurda si urzica.

Potrivit lui Viorel Patraş, sef-adjunct al DSE Orhei, colaboratori  ai Directiei, impreuna cu angajati ai  Politiei si Centrului Militar Orhei,  au supravegheat cele doua zone periculoase pana in momentul dezamorzarii muntiilor.

De la inceputul anului,  acestea sunt primele doua cazuri de descoperire a obiectelor explozibile in raionul Orhei, care  insa ,  prin coincidenta,  au avut loc in aceeasi zi.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/explozii-la-orhei-patru-munitii-dezamorsate-in-doua-locuri/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19