Select your Top Menu from wp menus

EXPLOZIE la Peresecina. Un tânăr cu RĂNI GRAVE, a murit după spitalizare

Ieri seara, in timpul unei explozii,  a avut de suferit un tanar de 27 de ani din satul Peresecina. Tanarul cu rani deosebit de grave a fost transportat pentru spitalizare la Chisinau . Potrivit diagnosticului, explozia i-a provocat traumatism abdominal deschis cu lezarea organelor viscerale, amputaţia antebraţului drept, combustie termică de gr. I-II a toracelui, şoc traumatic şi hemoragie. În urma traumelor primite tânărul a decedat în această noapte.
Nenorocirea s-a intamplat la ora 20:30 , in timpul unor lucrari de sudare la rezervorul de combustibil cu capacitatea de 800 litri al unui autocamion. Lucrarile erau efectuate de catre tanar in  sopronul din propria gospodarie.Directia Situatii Exceptionale (DSE) Orhei a constatat ca explozia s-a produs din cauza nerespectarii de catre victima a regulilor de securitate.
Potrivit DSE, deflagratia nu a condus la incendierea sopronului din lemn , dar a fost atat de puternica incat a aruncat in aer  o fereastra si aproape toate foile de ardezie de pe sopron. Unda de soc a spart chiar si sticla de la usa de intrare in casa.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/explozie-la-peresecina-un-tanar-cu-rani-grave-spitalizat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19