Select your Top Menu from wp menus

Expert rus: Igor Dodon este corupt şi instabil

Expertul rus, Igor Hriukin îl caracteriza pe Igor Dodon, într-un articol postat de agenţia rusească Regnum, drept un candidat corupt şi instabil.
Acesta mai susţine că indiferent de cine va învinge în turul doi al alegerilor Rusia a ieşit perdantă din aceste prezidenţiale.
Dodon a fost votat de peste 48%, duminica trecută, insuficient însă pentru a obţine victoria.
Acesta a declarat recent că peninsula Crimea, ocupată de Federaţia Rusă în 2014 este teritoriu rus, declaraţii care au stârnit nemulţumire în Ucraina.
Unii deputaţi ucraineni au afirmat chiar că în cazul victoriei lui Igor Dodon la alegeri, Ucraina ar putea introduce o blocadă pe segmentul său de fronieră cu Republica Moldova.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/expert-rus-igor-dodon-este-corupt-si-instabil/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19