Select your Top Menu from wp menus

Expert: păstrarea distanței sociale ar putea fi necesară până în 2022

Stephen Kissler, angajat al Școlii de Sănătate Publică din Harvard, consideră că distanțarea socială poate fi actuală până în 2022. Aceasta va preveni reapariția viitoare a epidemiei sezoniere de COVID-19, scrie Xinhua.

Expertul se referă la un studiu care evaluează periodicitatea sezonieră, imunitatea și imunitatea încrucișată pentru două coronavirusuri beta, care a ajutat la crearea unui model de transmisie de COVID-19.

Conform prognozelor, probabil că erupțiile pe timp de iarnă ale COVID-19 vor continua în viitor, după primul , cel mai sever val . Fără un vaccin sau alte intervenții, cum ar fi distanțarea socială prelungită sau periodică, situația nu va putea fi corectată, în opinia expertului.

De asemenea, este necesară cercetarea pentru a determina puterea și durata imunității la virus. Chiar și în cazul eliminării aparente a virusului, supravegherea COVID-19 trebuie menținută, deoarece noi focare și răspândiri ale infecției pot fi resimțite până în 2024.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/expert-pastrarea-distantei-sociale-ar-putea-fi-necesara-pana-in-2022/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19