Select your Top Menu from wp menus

Expert Grup: Bugetul 2011 a fost prejudiciat cu 300 de milioane de lei

Bugetul de stat a fost prejudiciat. Peste 300 de milioane de lei din banii publici s-au pierdut în anul 2011. Câteva ministere din ţară nu au gestionat corect banii, constată analiştii de la Expert Grup.
Potrivit lor, în anul 2011 majoritatea recomandărilor Curții de Conturi au fost ignorate. Procurorii au inițiat doar 6 dosare, deși au fost sesizați în 21 de cazuri.

Expertul economic, Rustam Romaniuc, a declarat că instituțiile de stat nu îndeplinesc recomandările Curții de Contruri întrucât nici Guvernul și nici Parlamentul, nu le impun acest lucru.

Studiul ”Expert-Grup” arată că în anul 2011 instituțiile de stat au implementat recomandările Curții de Conturi în proporție de 43 la sută, iar bugetul de stat a fost prejudiciat de 375 de mln de lei.

sursa: trm.md

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/expert-grup-bugetul-2011-a-fost-prejudiciat-cu-300-de-milioane-de-lei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19