Select your Top Menu from wp menus

Expert CALM: Politica fiscal-vamală, importantă pentru autonomia locală

Proiectul politicii fiscale şi vamale pentru 2018 se află în prezent pe masa Ministerului de Finanțe pentru a fi definitivat și promovat. Documentul politicii fiscal – vamale este important în contextul continuării şi dezvoltării procesului de descentralizare şi consolidare a autonomiei locale. 

În acest context, Congresul Autorităţilor Locale din Moldova (CALM) sugerează mai multe propuneri, a căror realizare ar spori eficiența activității autorităților locale din țară. Printre acestea se numără: colectarea impozitului pe venitul persoanelor fizice la locul de domiciliu; perfecționarea mecanismului de transferuri cu destinație specială pentru infrastructura drumurilor locale; achitarea taxei pentru amenajarea teritoriului per suprafață etc.

Celelalte aspecte ale politicii fiscal-vamală, abordate prin prisma intereselor autorităților locale le găsiți în ediția de august a Buletinului informativ „Bugete fără secrete”:

 http://viitorul.org/files/library/Buletin%20August.pdf


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/expert-calm-politica-fiscal-vamala-importanta-pentru-autonomia-locala/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19