Select your Top Menu from wp menus

Exemplu de legislaţie europeana – zoofilia e legală în Germania şi Danemarca

După ce a „rezolvat” problema tăierii împrejur a copiilor de evrei și musulmani, permițându-le părinților să decidă ce fac cu prepuțul odorului, guvernul Angelei Merkel dă piept cu altă provocare. Vrea să interzică zoofilia, care fusese legalizată în Germania din 1969, scrie dolo.ro

Der Spiegel scrie că Germania plănuiește să sancționeze cu 25.000 de euro amendă actele zoofile. Treaba e serioasă și a stârnit nemulțumire în rândurile… asociațiilor de zoofili. Organizați nemțește, zoofilii se estimează ei înșiși că ar fi „numai” 100.000 în toată Germania, deși Michael Kiok, președintele „grupului de presiune pentru zoofilie” ZETA (Zoophile Engagement for Tolerance and Information) admite că studiile sexuale făcute în 1940 ar fi indicat că 5-8% dintre bărbați și 3-5% dintre femei ar fi implicați în relații zoofile.

Kiok trăiește cu cățeaua lui Alsacian pe care o numește Cessie, și susține că nu vede nimic rău în a face „sex liber consimțit” cu animalele care „știu foarte bine să dea de înțeles când nu sunt interesate”. El zice că e mai firesc să-ți manifești dragostea față de animale, decât să le folosești la experimente, să le forțezi să se împerecheze pentru rasă sau să castrezi porcii fără anestezie în industria alimentară. O logică are el, dar ea se oprește înainte de penetrarea „de plăcere” a animalului respectiv.

Problema e pusă și în context european, unde Franța, Suedia, Olanda și Elveția ar fi interzis zoofilia, în timp ce Danemarca încă o permite.

Articolul fare referire la wikipedia potrivit căreia în Belgia un bărbat care făcea frecvent sex cu câinii de la un adăpost la care lucra a fost achitat pentru că zoofilia e legală acolo, dar condamnat totuși pentru difuzare de materiale pornografice cu animale, pe site-ul său, unde-și spunea Freki.
Potrivit aceleaşi wikipedii , zoofilia a fost legală în Franța din 1791 până în 2004.

sursa: dolo.ro