Select your Top Menu from wp menus

Executivul a aprobat un Regulament pentru plata indemnizațiilor zilnice unor copii în situații de risc

Guvernul a aprobat Regulamentul privind stabilirea și plata indemnizațiilor zilnice pentru copiii plasați în Case comunitare pentru minorii în situație de risc.

Documentul a fost elaborat de Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei. Potrivit acestuia, copilul va primi în fiecare zi câte zece lei pentru gestionare individuală. Conform Regulamentului, beneficiarii caselor Comunitare vor mai primi căte 100 de lei de ziua lor de naștere și câte 70 de lei la fiecare sărbătoare.

Cuantumul indemnizației se va actualiza anual, ținându-se cont de indicele creșterii prețurilor bunurilor de consum pentru anul în curs. Proiectul a fost consultat pe larg cu societatea civilă. Monitorizarea procesului de planificare, alocare și gestionare a indemnizației zilnice va fi realizată de directorul Casei comunitare și prestatorul de serviciu. Plata indemnizației se va face din bugetele autorităților de nivelul doi, unde activează aceste servicii sociale.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/executivul-a-aprobat-un-regulament-pentru-plata-indemnizatiilor-zilnice-unor-copii-in-situatii-de-risc/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19