Select your Top Menu from wp menus

Examenul de bacalaureaut a fost luat de 58,2% dintre candidați

58,2 la sută din candidaţii la bacalaureat au trecut examenul, arată rezultatele preliminare publicate de Ministerul Educaţiei. Au fost în total 27.715 de candidaţi.
Din cei care au promovat, în jur de două mii au avut medii între 8 şi 10. Între 15 şi 20 iulie va avea loc sesiunea suplimentară, la care se pot înscrie candidaţii care nu au trecut una sau mai multe probe. Numai după aceea vor fi cunoscute rezultatele finale ale bacalaureatului din acest an.
Elevii care au terminat liceul fără bacalaureat, care nu au luat examenul sau au fost eliminaţi de la examen pot primi o adeverinţă de realizare a programei de liceu, cu care se pot înscrie în învăţământul secundar profesional şi mediu de specialitate.

sursa: europalibera.org


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/examenul-de-bacalaureaut-a-fost-luat-de-582-dintre-candidati/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19