Select your Top Menu from wp menus

Exact la o lună de la evadare deţinutul de la Pruncul a fost reţinut

Deținutul Penitenciarului nr.9-Pruncul, anunțat în căutare la 29 iulie curent, a fost reținut miercuri, 29 august, în urma unei acțiuni comune desfășurate de colaboratorii Departamentului Instituțiilor Penitenciare, Penitenciarului nr.9-Pruncul și Departamentului de Poliție al Ministerului Afacerilor Interne.

Efectivul implicat în acțiunea de reținere a fugarului a identificat locul aflării acestuia, organizînd o ambuscadă, capturînd condamnatul pentru a fi readus la locul de detenție pentru ispășirea termenului privativ de libertate.

În prezent, condamnatul este reținut la sectorul de politie Buiucani, Chișinău pentru documentare. În cazul în care va fi stabilită vinovăția acestuia, deţinutul riscă a fi condamnat suplimentar în baza art. 319 Cod penal „Eschivarea de la executarea pedepsei cu închisoare”.
Deținutul de 39 de ani era condamnat în baza art.190 al.(4) Cod penal „Escrocheria”, la 7 ani 8 luni privaţiune de libertate.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/exact-la-o-luna-de-la-evadare-detinutul-de-la-pruncul-a-fost-retinut/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19