Select your Top Menu from wp menus

Ex-primarul de Orhei a renuntat la mandatul de consilier orasenesc

Ex-primarul orasului Orhei, Ion Stratulat, care din iunie  trecut a devenit consilier orasenesc,  le-a solicitat colegilor sai din Consiliu sa-i ridice mandatul  de ales local . Cererea a fost examinata si aprobata   marti, 10 aprilie.   Motivele pentru care Stratulat a hotarat sa se desparta de functia de consilier raman necunoscute, mai ales ca solicitantul  nici nu a participat la sedinta respectiva.

In cadrul sedintei de marti , care a fost convocata in regim extraordinar,  au fost examinate inca 10 chestiuni ,  o buna parte din acestea –  de ordin financiar. Astfel, consilierii orasenesti au aprobat alocarea sumei de 100.000 de lei  SA ‘Apa Canal Orhei’ , in scopul elaborarii proiect ului de reabilitare  a retelelor de apa din orasul Orhei. De asemenea, alesii locali au votat unanim pentru  darea in locatiune catre o  societate comerciala din  domeniul proiectarilor  a unei incaperi din incinta Primariei Orhei.

Pentru aceeasi sedinta  din  10 aprilie a fost planificata  si prezentarea siteului oficial al primariei. Lansarea acestuia a devenit realitate dupa ce,  la inceputul toamnei trecute,  a fost anuntata  si intentia  de a realiza prin intermediul siteului transmisiuni on-line ale sedintelor Consiliului orasenesc Orhei.

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ex-primarul-de-orhei-a-renuntat-la-mandatul-de-consilier/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19