Select your Top Menu from wp menus

Evghenii Şevciuk, audiat de procurorii PCCOCS

Fostul lider al regiunii transnistrene, Evghenii Şevciuk, a fost audiat de procurori. Vitalie Busuioc, șeful adjunct al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), a declarat pentru IPN că audierile s-au desfășurat la începutul săptămânii.

„Sunt investigații legate de unele evenimente recente. Noi am fost sesizați și ne-am sesizat inclusiv din presă. Facem investigații, audiem persoane, l-am audiat și pe Evghenii Şevciuk. Ne abținem la etapa respectivă de la careva comentarii pentru a nu fi în detrimentul urmării penale”, a declarat Vitalie Busuioc.

La sfârșitul lunii iunie, Sovietul Suprem al autoproclamatei administrații transnistrene i-a retras imunitatea lui Evghenii Șevciuk, pentru ca acesta să poată fi urmărit penal pentru depășirea atribuțiilor. În contextul informațiilor că Șevciuk s-ar fi refugiat la Chișinău, liberal-democratul Tudor Deliu a propus în două rânduri audierea conducerii SIS și a vicepremierului pentru reintegrare, dar nu a avut susținerea majorității parlamentare.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/evghenii-sevciuk-audiat-de-procurorii-pccocs/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19