Select your Top Menu from wp menus

Eveniment social: Meci amical de fotbal Pentru Viață!

Rețeaua INIȚIATIVA POZITIVĂ, în cadrul campaniei ”Solidari pentru viață”, susţinută de către Centrul PAS (în cadrul proiectului finanțat de Fondul Global), Organizația Mondială a Sănătății (WHO) și Agenția Națiunilor Unite pentru Combaterea Drogurilor și Criminalității (UNODC), va organiza  un meci de fotbal amical, cu participarea personalităților publice ale Republicii Moldova și băieţii, care cîndva au avut experiența consumării drogurilor, dar au trecut un program de reabilitare şi s-au eliberat de dependență.

Organizatorii evenimentului  vor să sensibilizeze și să informeze despre problema drogurilor  în Republica Moldova, dar și să crească nivelul de toleranță față de persoanele afectate de droguri!

Provocarea de a ieși pe teren și a juca cu foștii consumatori au acceptat-o: Dorin Chirtoacă, Nicu Timofti, Ştefan Timofti, Alex Gurdilă, Alexander Șișchin, Sergiu Voloc, Nicu Țărnă, Viorel Soltan, reprezentanți ai UNDP, ai Ministerului Sănătății și Ministerului Afacerilor Interne.

Pentru a vedea cine mai este tolerant și iși demonstrează solidaritatea prin fapte și acțiuni, organizatorii Vă invită să urmăriți meciul, care va avea loc la Stadionul Dinamo,  la data de 24 mai 2012, orele 9.30.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/eveniment-social-meci-amical-de-fotbal-pentru-viata/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19