Select your Top Menu from wp menus

Eveniment rar// La CO Orhei a avut loc prima sedință ordinară, timp de mai bine de 1 an FOTO

Consiliul Orășenesc (CO) Orhei s-a întrunit în după-amiaza de astăzi în ședință ordinară. Evenimentul este unul rar, dat fiind că ultima şedinţă ordinară a avut loc tocmai cu mai bine de 1 an în urmă. Un lucru rar este și  faptul că dispoziția de convocare a ședinței ordinare din 2 iunie  a fost semnată de primarul Ilan Șor, care se află în arest la domiciliu. Până acum, în perioada de când  edilul e în arest,  majoritatea  şedinţelor extraordinare  au fost convocate la cererea consilierilor din fracțiunea majoritară.

  • sedinta CO Orhei 02 06 2017
  • sedinta CO 2
  • sedinta CO 1

Pentru şedinţa de astăzi au fost anunţate 12 chestiuni, însă la propunerea președintelului fracțiunii ”Pentru Orhei”, Pavel Verejanu,  un proiect de decizie a fost exclus,  iar altele câteva incluse suplimentar în agendă. În aproape 40 de minute, consilierii şi-au terrminat lucru. Fără mari polemici au aprobat toate deciziile preconizate şi au mai şi discutat în contradictoriu despre reparaţia muzeului de istorie şi etnografie.

Mersul şedinţei a fost urmărit, ca şi alte câteva ori, de  un grup de simpatizanți ai conducerii orașului, care s-au făcut remarcați încă în timpul protestelor contra reținerii lui Ilan Șor, din anul trecut.  Susținătorii echipei primarului  au ajuns la şedinţa CO de la un nou protest, iar pentru asta au trebuit doar să intre din stradă în sediul  Primăriei. Asta deoarece chiar vizavi, la Judecătoria Orhei, tocmai se încheiase ședința de judecată în dosarul  autorităţilor orăşeneşti către cariera Ivanos.

  • protest cariera orhei
  • protest cariera orhei 2

Cu detalii despre ședința de vineri, 2 iunie, a CO Orhe, vom reveni.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/eveniment-rar-la-co-orhei-a-avut-loc-prima-sedinta-ordinara-timp-de-mai-bine-de-1-an/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19