Select your Top Menu from wp menus

Eurovision cu scandal: intepretul Adrian Ursu acuza juriul

Alegerea lui Pasha Parfeni drept interpretul care ne va reprezenta ţara la Eurovision a stârnit dispute între interpreţi. Unii acuză juriul de neobiectivitate.

Imediat după finala Eurovision Naţional, membrii juriului şi unii concurenţi au participat la un talkshow în direct în cade au discutat rezultatele concursului la nivel Naţional.

Nemulţumirile şi acuzaţiile nu au întârziat să apară. Interpretul Adrian Ursu, care declara anterior în presa că a cheltuit foarte mulţi bani pentru show-ul de la selecţie a acuzat membrii juriului că nu au apreciat obiectiv show-ul său din scenă.

„Nicoleta Gavriliţă a intrat în scenă fără show şi a cântat foarte bine, problema nu este în show. Este song contest sau show contest, concursul Eurovision?”, a întrebat membrul juriu Nicu Ţernă.

„Domnule interpret song contest, la etapele anterioare, membrii juriului au declarat că contează show-ul, contează elementul naţional”, a spus interpretul Adrian Ursu în replică.

„Eu de fapt am rămas aici pentru a mulţumi tuturor oamenilor care m-au votat şi să le spun că nu au votat în zadar şi să le spun că nu îi voi dezamăgi”, a spus Adrian Ursu.

Totodată acesta a acuzat membrul juriului, pe Nicu Ţernă de faptul că ieri, în cadrul unei emisiuni televizate a spus că favoritul său este Pahsa Parfeni, „ceea ce nu este permis”, a spus Adrian Ursu.

sursa: 24h.md